Betingelser og vilkår

Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel på http://svendborg-sennep.turi.app – virksomheden Food for Friends ApS’ B2B-portal. Vi opfordrer til, at du læser dem grundigt igennem, inden du gennemfører et køb.

Handelsbetingelserne omhandler alle handler med erhvervsdrivende.

Generelle oplysninger:

Food for Friends ApS
Assensvej 67
5750 Ringe
Mail: info@foodforfriends.dk
Telefon: +45 23 62 67 89
CVR-nr.: 40 10 89 04

Bestilling, betaling og priser:

En bestilling er først endelig, når du har modtaget en ordrebekræftelse inkl. priser.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og ekskl. moms. Alle aftaler indgås på dansk og efter dansk lov.

Food for Friends ApS modtager din bestilling via http://svendborg-sennep.turi.app, og efter levering modtager du en faktura fra e-conomics til betaling til vor bank. Nykredit – Regnr.: 5479 / Kontonr.: 857869 med forfaldsdato 8 dage efter modtagelse af faktura. Medmindre andet er aftalt forud for bestillingen. Ved for sen betaling påregnes rente i henhold til gældende lovgivning.

Vi forbeholder os ret til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er gennemført.

 

Levering:

Vi tilstræber at sende varer ud fra vores lager 2 gange om ugen, så du får dine varer så hurtigt som muligt. Ønsker du særlig leveringsdato, eller har du særlige leveringsønsker, så husk at skrive det i ordren eller skriv til ac@foodforfriends.dk. I så fald kan der forekomme lidt svartid.

Medmindre der er aftalt en særlig leveringsdato under bestillingen, har vi en vejledende tidshorisont fra afgivet ordre til afsendelse på op til 3 hverdage. Kan vi ikke afsende din ordre inden for en rimelig tidshorisont, vil vi kontakte dig med et nyt leveringstidspunkt.

BEMÆRK: Vi tager forbehold for længere leveringstid i travle perioder, ferieperioder, perioder med produktion, ved akut sygdom samt pakkehåndteringsproblemer hos vores samarbejdspartnere, der står for transport og levering.

Vi leverer din ordre til den adresse, som du har oplyst på din profil på http://svendborg-sennep.turi.app. Det er dit ansvar som kunde at sikre, at vi har den rigtige adresse. Du kan se og ændre din adresse under ”Profil” i nederste venstre hjørne på siden. Du kan også se og ændre din leveringsadresse i indkøbskurven, og du kan se din leveringsadresse nederst i din ordrebekræftelsesmail. Har du fået indtastet den forkerte leveringsadresse på din ordre, så skriv straks til ac@foodforfriends.dk.

 

Fragtpriser:

Varer sendes med DSV.

Pris for levering ved køb under 4.000 kr. ekskl. moms.: 200 kr. ekskl. moms.

Fri fragt ved køb for 4.000 kr. ekskl. moms eller mere.

 

Annullering:

Bestillinger indgået på http://svendborg-sennep.turi.app er som udgangspunkt bindende, og der tilbydes ikke nogen form for fortrydelsesret ved salg til andre erhvervsdrivende.

 

Forsinkelser:

Vi tilstræber at kontakte vores kunder, så snart vi opdager, at der vil opstå forsinkelser på ordren. Vi vil samtidig komme med et estimat på et nyt leveringstidspunkt eller komme med en alternativ løsning, hvis det findes (fx at vi eftersender en vare). Vi tilbyder ikke kompensation ved forsinkelser.

Opstår der forsinkelse på 3 måneder eller over, og kan vi ikke komme til enighed om et acceptabelt leveringstidspunkt eller en alternativ løsning, kan kunden bede om at få annulleret ordren. Er der allerede blevet sendt dele af ordren til kunden eller bestilt noget hjem specifikt til kunden, skal kunden betale for dette.

 

Garantier:

Vi garanterer, at de produkter, som du modtager, har en passende holdbarhed, nemlig som minimum 6 måneder.

 

Undersøgelsespligt:

Du har undersøgelsespligt, når du modtager dine varer fra os.

Er der synlige, udvendige skader (altså skader, der kan ses, inden du fjerner folien), skal du ved kvittering til fragtmand gøre forbehold. Derefter skal du straks (før du pakker pallen ud) skrive en mail til ac@foodforfriends.dk med følgende informationer:

  1. Ordrenummeret på din bestilling
  2. Billede af pallen, hvor man tydeligt kan se skaderne
  3. Billede af fragtlabel.

Er der skjulte skader (altså skader, du først ser, når du ud, fx et ødelagt produkt i en kasse), skal du hurtigst muligt og senest 3 hverdage efter modtagelsen skrive en mail til ac@foodforfriends.dk med følgende informationer:

  1. Ordrenummeret på din bestilling
  2. Billede af de beskadigede varer
  3. Billede af fragtlabel.

Så vil vi straks følge op på sagen og sørge for, at du hurtigst muligt enten får ombyttet eller modtager en kreditnota for de skadede varer. Hvilken mulighed der vælges i en given situation, er som udgangspunkt op til Food for Friends ApS.

Undersøger du ikke dine varer inden for 3 hverdage efter modtagelse og finder efterfølgende fejl, kan vi nægte at erstatte det ødelagte.

 

Reklamation:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få pengene retur eller varen ombyttet, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, altså fejl og mangler ved varen eller skade opstået under levering. Vi tilbyder ikke reklamation ved fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd eller placering. Vi tilbyder heller ikke reklamation, hvis du ikke når at sælge produkterne, inden de udløber.

Ved reklamation er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen. Du skal kontakte os på ac@foodforfriends.dk. Vi modtager ikke reklamation via sms, sociale medier eller telefonisk.

 

Persondata:

For at afgive en bestilling på http://svendborg-sennep.turi.app skal du oprette en profil. For at oprette en profil skal du som minimum oplyse virksomhedens navn, CVR-nr., adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre ordren. Kun udvalgte medarbejdere hos Food for Friends ApS har adgang til oplysningerne.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.

Oplysninger du afgiver til Food for Friends ApS sælges ikke videre til tredjemand. Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til at håndtere din ordre med relevante samarbejdspartnere med henblik på at gennemføre den, fx en fragtdistributør.

Vi udsender et nyhedsbrev til vores forhandlere ca. en gang om måneden med bl.a. nyheder, vigtige informationer og inspiration. Vi har indtil 1. april 2024 automatisk tilmeldt vores B2B-kunder vores nyhedsbrev, men efter 1. april 2024 skal man selv tilmelde sig, når man opretter profil på http://svendborg-sennep.turi.app. Det er ikke et krav at være tilmeldt vores nyhedsbrev for at kunde hos Food for Friends ApS. Du kan til enhver tid afmelde dig – enten i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til info@foodforfriends.dk. Hvis du har afmeldt dig og ønsker at blive tilmeldt igen, så skal du skrive til info@foodforfriends.dk.

 

Ændringer i vilkår og priser:

Disse betingelser og vilkår er gældende ved købets indgående. Ved senere genkøb kan de være ændret ensidigt. Vi tilstræber altid at melde større ændringer i priser og vilkår ud gennem vores nyhedsbrev.

 

 

Senest opdateret 11. april 2024