

SvendborgSennepsfabrik og Food For Friends ApS.
To bedste venner, en varm sommer og en sennepsfabrik - det kunne være starten på et H.C. Andersen
eventyr, men det er starten på historien om, hvordan vi købte en sennepsfabrik.
I sommeren 2018 fik vi muligheden og hvad der først var en vild tanke, slog rod og vi endte med at købe den lille sennepsfabrik. Familie og venner så målløse til, da vi fortalte, at vi havde købt en sennepsfabrik og at vi nu ville gøre for sennep, hvad Johan Bülow havde gjort for lakrids.
Uden erfaring, men masser gå på mod, store ambitioner, en lille smule naivitet og et solidt venskab i rygsækken, kastede vi os ud i vores livs sennepseventyr.

01.01.2019
Blev det en realitet. Vi købte vores sennepsfabrik og etablerede os i Svendborg – simpelthen fordi der ikke var nogen grund til at lade være.
Vi er blevet oplært fra bunden i håndværket af den gamle sennepsmester Michael og holder fast i traditionerne om den gode sennep.
Vores sennep er lavet ud fra gode gamle håndværkstraditioner - uden tilsætningsstoffer naturligvis - og vi står selv for processen fra start til slut.

Sennepsfrøene er dyrket på Fyn og Jylland
Vi producerer næsten udelukkende sennep af danske råvarer. Sennepsfrøene er dyrket på Fyn og Jylland, eddiken er dansk og honningen henter vi ved den lokale biavler.
Vi stræber efter, at så mange af ingredienserne er lokale eller danske, fordi vi tror på, at det kan smages i senneppen.
Sammen med vores kærlighed til sennep giver det nogle fantastiske produkter – ja, faktisk produkter i verdensklasse, hvis vi
selv skal sige det!
Sennep er en naturlig del af vores nordiske køkken siden middelalderen og kan bruges i utallige kombinationer.
Vores forskellige varianter kan give det lille specielle ekstra til ethvert måltid. Lige fra en langtidsstegt svineskank med sennepssovs, til de hurtige rugbrødsmadder til frokosten… nogen spiser endda
vores sennep til morgenmad!
Og vores sennep er så uendelig meget mere end det kedelige glas, som du har stående bagerst i køleskabet.